Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Личностни проблеми

11 април @ 9:30 am - 9 май @ 4:30 pm

90лв

Уважаеми колеги,

Имам удоволствието да ви поканя на нашето предстоящо събитие на тема „Личностни въпроси“, което ще се проведе на 11.04.2024 от 9.30 в Кампус 90. На този семинар ще се фокусираме върху различните аспекти на личността, които могат да влияят на ежедневния ни живот и междуличностните взаимодействия. Ще разгледаме как различни типове личности могат да влияят на нашите решения, отношения и професионални постижения, както и методи за справяне със сложни личностни предизвикателства.

На събитието ще имаме възможност да обсъдим различни стратегии за развитие на по-здрави и плодотворни личностни характеристики, както и да споделим опит и практически съвети за преодоляване на проблеми във взаимоотношенията с другите. Очаквайте интересни дискусии, вдъхновяващи примери и нови перспективи, които да подпомогнат нашето лично и професионално развитие.

Бихме се радвали да ви видим на събитието и да споделим заедно ценни идеи и опит. Моля, потвърдете вашето присъствие до [дата на потвърждение] за да си осигурите място. За повече информация и регистрация, не се колебайте да се свържете с нас на [контактен телефон или имейл].

С нетърпение очакваме да споделим тази ценна тема с вас и да направим този ден пълен с полезни открития и нови познанства.

Details

Start:
11 април @ 9:30 am
End:
9 май @ 4:30 pm
Cost:
90лв
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

Албена Маринова
Phone
0889910248
Email
albena.n.marinova@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Кампус 90
бул. Цар Освободител 90
Варна, Варна 9000 Bulgaria
+ Google Map
Phone
0889908990
View Venue Website